Välkommen!

Varmt välkommen till oss på ibland.nu!

Brinner du också för matlagning och bakning, precis som vi gör? Då har du verkligen kommit helt rätt. Vi älskar verkligen att få spendera tid i köket.

Oavsett om du precis har flyttat hemifrån och ska laga mat själv för första gången eller om du har lagat mat i flera år eller rent av arbetar på en restaurang kan du ha nytta av den information du hittar här på vår sajt. Du kanske behöver veta lite mer om hur du kan förbereda en snabb frukost om du ofta har det stressigt på morgonen, eller kanske du vill ge dina barn en riktigt bra start på dagen.

Inför högtider och speciellt inför jul kan det vara mycket stressigt. Mycket ska göras och här på sajten kan du får tips på saker som du kan förbereda flera veckor innan julen. Visste du till exempel att du kan köpa julskinkan redan i början av december och ha den i kyl till julafton? Ju fler saker du kan ordna i god tid, desto bättre kommer julafton att bli.

Du kanske vill veta mer om det här med att lägga upp en budget och att skapa en matsedel? Även det tipsar vi om för vi vet att allt fler har fått svårt att laga nyttig och billig mat till sig själva och sina familjer i takt med att matpriserna har blivit högre. Som konsument gäller det i dag att vara medveten om vad som sker och om hur prisbilden ser ut. Det är därför bra att hålla lite extra utkik efter nedsatta varor och liknande i butiken.

När du ska laga mat är det också viktigt att du har rätt redskap, och att du har ordning på sakerna. Känns det svårt? Här på sajten får du bra tips och råd även om detta.