Om bloggen

Här i bloggen möter du oss, matlagnings- och bakningstokiga personer som verkligen älskar att spendera sin tid i köket. Oavsett om det rör sig om snabba frukostar, smoothies, godsaker till fikat, julmiddagar eller något annat så tycker vi om att pyssla lite extra med maten, råvarorna och allt som hör köket till. I våran blogg kan du läsa mer om olika tips både på vad du kan laga, vad maten kan innehålla och mycket annat.

Vi skriver en blogg som riktar sig till både män, kvinnor, unga och gamla. I köket kan nämligen alla vara med och det spelar ingen roll om man har lagat mycket mat innan eller inte. Vi vill att alla ska känna sig välkomna in i köket och in på vår blogg. Vi vill sprida ut att matlagning inte behöver vara varken svårt eller dyrt, vilket många i dag tror. Allt fler väljer att köpa hem en pizza eller annan färdigmat och antalet halvfabrikat i frysdisken bara växer och växer. Detta vill vi ändra på. Vi vill att människor över hela landet börjar se nyttan i de riktiga råvarorna, och att man upptäcker att det faktiskt inte är så mycket jobbigare att göra sakerna från grunden istället. Framförallt är det ju så mycket godare, och roligare att kunna säga att man har gjort all mat på bordet helt själv!

Fortsätt läsa mer här på bloggen för att finna mer inspiration till din matlagning, oavsett om du ska laga mat till dig själv eller till flera andra!